آغاز عملیات تکمیل یادمان شهدای گمنام پیام نور اهواز
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز اهواز از آغاز تکمیل عملیات اجرایی ساخت سازه یادمان شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز اهواز خبر داد.

دکتر  لطف الله عبداللهی در جوار شهدای گمنام ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، در گفت و گو با موج زاگرس، اظهار کرد:  شهدا چراغ راه هدایت جامعه به‌ویژه نسل جوان و دانشگاهیان هستند.

وی افزود: عملیات تکمیل ساخت سازه یادمان شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز اهواز با تأمین مصالح شروع شده است.
عبداللهی با بیان اینکه، بخشی از یادمان دو شهید گمنام مرکز پیام نور اهواز  قبلا انجام شده،  اضافه کرد:  کار تکمیل آن با کمک و حمایت و پیگیری مجدانه جناب دکتر  مطیعی عضو محترم شورای شهر اهواز انجام می شود.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز اهواز با بیان اینکه،  با پیگیری های لازم تلاش بر این است که کار تکمیل یادمان شهدای گمنام در اسرع وقت به پایان برسد.
عبداللهی افزود:  از همه کسانی که در این مرحله مساعدت و همکاری نموده اند، تقدیر و تشکر بعمل می آید.