اخبار
قابل توجه دانشجویانی که اساتید برای آزمون میانترم و یا پایان ترم سامانه پیام من را تعیین کرده است
دانشجویان گرامی:
در صورتیکه استاد شما برای آزمون میانترم و یا پایان ترم سامانه پیام من را تعیین کرده است، نکات زیر  را در نظر داشته باشید:

ورود به سامانه «پیام من» از طریق pm.pnu.ac.ir
نام کاربری : شماره دانشجویی
رمز عبور: کد ملی

آزمون در قسمت « آزمون های آتی» قابل مشاهده است.

⚠️ نکته:
🔺پیش از تاریخ و ساعت آزمون، آزمون قابل مشاهده نیست.

🔺استفاده از سامانه «پیام من» برای آزمون‌ها #رایگان می باشد.

🔺حق عضویت برای استفاده از خدمات غیر پایه است لذا جهت شرکت در آزمون ها نیازی به پرداخت حق عضویت نیست. اما با پرداخت حق عضویت می توانید از سایر مزایای این سامانه استفاده کنید.

🔺در صورتیکه برای ورود با خطای عدم شناسایی کاربر مواجه شدید، گزینه فراموشی رمز را انتخاب نمایید تا رمز جدید به شماره همراهی که در سیستم گلستان ثبت نموده‌اید، پیامک شود.

🔴 دانشجویان عزیز دقت داشته باشید چنانچه حق عضویت پرداخت نکرده باشید مشاهده آزمون های آتی فقط در زمان و تاریخ هر آزمون میسر خواهد بود. اما اگر حق عضویت پرداخت شده باشد به محض ثبت سوالات توسط استاد مربوطه در سامانه، قسمت آزمون های آتی برای شما قابل مشاهده خواهد بود.

لازم بذکر است در هر دو صورت پاسخگویی به سوالات راس ساعت مقرر هر آزمون امکانپذیر خواهد بود.