نکات بسیار مهم در مورد آزمون آنلاین دروس عمومی

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم:

مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور جهت آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی با محیط آزمون آنلاین و تاریخ دروس عمومی، اقدام به برگزاری آزمون آنلاین آزمایشی نموده است.
کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی که در نیمسال جاری دروس عمومی را اخذ نموده اند، می توانند جهت شرکت در آزمون مذکور راس ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۹۹/۹/۲۴ به آدرس
مراجعه و با نام كاربرى و كلمه عبور اختصاصی خود ( نام کاربری:شماره دانشجویی کلمه عبور: کد ملی) در رزم آزمون فوق شرکت نمایند.

📝 نکات بسیار مهم در مورد آزمون آنلاین دروس عمومی:

1️⃣ آزمون دروس عمومی بصورت آنلاین با استفاده از اپلیکیشن Moodle و یا در صفحه وب  به صورت تستی برگزار می گردد.

2️⃣ زمان پاسخگویی به سوالات در آزمون ۳۰ دقیقه می باشد و سوالات بصورت تکی قابل نمایش است.

3️⃣ نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به آزمون:

🔖نام کاربری: شماره دانشجویی

🔖کلمه عبور: کد ملی

4️⃣ آدرس ورود به سامانه آزمون دروس عمومی:

🔷 در صورت استفاده از وب سایت :
Http://sanjesh.pnu.ac.ir

🔷 در صورت استفاده از اپلیکیشن
Http://sanjeshsw.pnu.ac.ir

5️⃣ دانشجویان بعد از ورود به‌ سایت می توانند از تاریخ و ساعت دروس خود آگاه شوند.

6️⃣ دانشجویانی که جهت شرکت در آزمون فاقد سیستم یا گوشی هستند می توانند با نزدیکترین دانشگاه محل سکونت خود هماهنگی لازم را به عمل آورند تا امکانات لازم را در ساعت اداری در اختیار گیرند.

7️⃣  قبل از اتصال به سامانه از خاموش بودن فیلتر شکن گوشی خود اطمینان حاصل نمایید .

8️⃣ قبل از شروع آزمون دستگاه خود را شارژ کنید و از اتصال به اینترنت اطمینان حاصل نمایید  و جهت اطمینان بیشتر اینترنت دوم هم داشته باشید .

9️⃣ جهت اطمینان دانشجویان از نام کاربری و کلمه عبور و تاریخ و ساعت دروس عمومی رزم آزمونی (آزمون آزمایشی) در تاریخ ۲۴ / ۹ ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد .